WLB Lunchcafé Van de KooK is gevestigd op het terrein van Emergis in Kloetinge. Iedere week worden er gevarieerde menu’s samengesteld met verse producten. Het lunchcafé verzorgt ook de catering van verschillende evenementen en bijeenkomsten. Je bent ook van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie.

Preparing food, Canon 1Ds mark III

De werkzaamheden

  • boodschappen doen;
  • in de keuken werken, mise en place en koken;
  • bediening;
  • schoonmaakwerkzaamheden;
  • catering;
  • rondleiding geven in het werkleerbedrijf.
Stamppot_305

De begeleiding

Bij het werkleerbedrijf werken werkbegeleiders. Zij begeleiden je bij jouw werkzaamheden en zorgen er samen voor dat het werkleerbedrijf een beschutte werkplek is waar je kunt groeien en ontwikkelen in taken en verantwoordelijkheden.

Ingredients for baking cake

De verdiensten

Je krijgt een financiële vergoeding van drie euro per dagdeel en je reiskosten worden vergoed. Daarnaast krijg je een (warme) lunch en er is gratis koffie en thee

catering-4

De voorwaarden

Om bij WLB Lunchcafé Van de KooK te kunnen werken heb je een verwijzing nodig. Bijvoorbeeld van je behandelaar van Emergis of van een externe verwijzer zoals het UWV, de Sociale Dienst, WMO-loket of een re-integratiebureau. Heb je een verwijzing, dan kun je jezelf aanmelden bij het werkleerbedrijf. We maken dan een afspraak met je voor een rondleiding en een intakegesprek.

Kom je met een WMO-indicatie bij ons werken dan betaal je een eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van je inkomen of uitkering. De exacte hoogte van de eigen bijdrage kun je bepalen via het CAK.