WLB Lunchcafé Van de KooK is gevestigd op het terrein van Emergis in Kloetinge. Iedere week worden er gevarieerde menu’s samengesteld met verse producten. Het lunchcafé verzorgt ook de catering van verschillende evenementen en bijeenkomsten. U bent ook van harte welkom om zo maar bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie.

Preparing food, Canon 1Ds mark III

De werkzaamheden

  • boodschappen doen;
  • in de keuken werken, mise en place en koken;
  • bediening;
  • schoonmaakwerkzaamheden;
  • catering;
  • rondleiding geven in het werkleerbedrijf.
Stamppot_305

De begeleiding

Bij het werkleerbedrijf werken werkbegeleiders. Zij begeleiden u bij uw werkzaamheden, zorgen er samen met u voor dat het werkleerbedrijf een beschutte werkplek is en dat u kunt groeien en ontwikkelen in taken en verantwoordelijkheden.

Ingredients for baking cake

De verdiensten

U krijgt een financiële vergoeding van drie euro per dagdeel en uw reiskosten worden vergoed. U krijgt een (warme) lunch en er is gratis koffie en thee.

catering-4

De voorwaarden

Om bij WLB Lunchcafé Van de KooK te kunnen werken, heeft u een verwijzing nodig. Bijvoorbeeld van uw behandelaar van Emergis of van een externe verwijzer zoals het UWV, de Sociale Dienst, WMO-loket of een re-integratiebureau. Heeft u een verwijzing, dan kunt u zich zelf aanmelden bij het werkleerbedrijf. We maken dan met u een afspraak voor een rondleiding en een intakegesprek.

Komt u met een WMO-indicatie bij ons werken dan betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen of uitkering. De exacte hoogte van de eigen bijdrage kunt u bepalen via het CAK.